By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Forcat renea kanë arrestuar në malet e Mirditës autorin e grabitjes së udhëtarëve në rrugën Durrës --Kukës një dite më parë. 21- vjeçari, Ardit Maxhuni, përveç grabitjes së fundit të dy shqiptarëve të Kosovës, rezulton të jetë autor i disa grabitjeve të tjera të këtij lloji me armë. Maxhuni, sipas policisë së Lezhës, ka bashkëpunuar me shtetasin Anton Nikolli, të shpallur tashmë në kërkim. Tre javë më parë u grabitën dy shtetas nga Ulqini ne Rrugën e Kombit ndërsa një ditë më parë u grabitën dy shqiptare te tjerë nga Kosova qe ishin nisur për pushime ne Shëngjin. Në vendin e ngjarjes, në fshatin Rreps është gjetur edhe një gëzhojë e shtënë nga grabitësit. Tashmë mbi të arrestuarin Ardit Maxhuni dhe bashkëpunëtorin e tij rëndon akuza e grabitjes me armë dhe ajo e armëmbajtjes pa leje. Me ndryshimet e fundit në kodin penal, vetëm për armëmbajtjen pa leje, autorët e grabitjeve rrezikojnë minimumi 10 vjet burg.Renea forces have arrested in the mountains of Mirdita author robbery passengers in the Durres-Kukes previous day. 21 - year old, Ardi Mexhuani, except robbery last two Kosovo Albanians, turns out to be the author of several other robberies of this type of weapon. Maxhuni, according to police Lezha has cooperated with Anton Nikolli citizen, announced already looking. Three weeks ago was robbed by two citizens in Ulcinj National Road and a day earlier robbed two other Albanian from Kosovo who had left for vacation in Shëngjin. At the scene, the village Rreps found a cartridge is shot by robbers. Already on Ardi Mexhuani arrested and his collaborator is charged with armed robbery and illegal possession of firearms it. With recent changes to the Criminal Code, only for weapons possession, robbery authors minimum risk 10 years in prison.