By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Partia Socialiste ka përforcuar akuzat në drejtim të Ministrisë së Mbrojtjes duke e akuzuar atë për përgjime politike të deputeteve socialiste që në ngjarjen e 21 janarit 2011 ku katër persona u vranë e shume të tjerë e plagosen. Nënkryetari i Komisionit te Sigurisë Kombëtare, Ilir Gjoni, i është referuar burimeve të sigurta brenda Ministrisë së Mbrojtjes, por dhe deklaratave të kryeministrit Berisha, për të përforcuar faktin se Ministria ka shkelur kushtetutën duke u përdorur për interesa të ngushta të Imamit dhe Berishës. Ilir Gjoni tha se Ministria e drejtuar nga Arben Imami, qe refuzoi kontrollin parlamentar, është institucioni me i mbyllur e me korruptiv qe po cenon edhe standardet e NATO-s. Ai i kujtoi ministrit Imami te marre te dhëna për te mësuar se kush është biznesmeni serb qe është ortak me bashkëshorten e Ylli Zyles, ne kompaninë qe merret me tregtinë e armeve.Socialist Party has reinforced the charges in respect of the Ministry of Defence, accusing him of political eavesdropping Socialist deputies in the event of 21 January 2011 where four people were killed and many others injured. Deputy National Security Commission, Ilir John has referred to certain resources within the Ministry of Defence, but also statements that the Prime Minister, to reinforce the fact that the Ministry has violated the constitution being used to narrow the Imam and Berisha. Ilir John said that the Ministry led by Arben Imami, who refused parliamentary control is closed institution of the corruption that is affecting even NATO standards. He reminded the minister Imam to obtain data to find out who is Serbian businessman who is a partner with Zyla star wife, the company that deals with the arms trade.