By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Në Tiranë, përgatitjet për planin urganistik, ndërhyrjet për trafikun e rënduar në qendër të kryeqytetit, krijimi i vendeve të reja të punës, dhe një marrëdhënie e re me konsumatorin dhe biznesin, janë ndër prioritetet e punës në muajt e parë të detyrës për kryebashkiakun e ri Lulzim Basha.