By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or


De kachel is weer aan
U kunt het zich wellicht niet voorstellen aangezien het dit jaar nog prachtig weer is maar toen deze Theeshow werd gemaakt was het weer tijd om de kachel aan te doen. De blaadjes vielen al weer van de bomen, kortom het was herfst aan het worden.

Dat was tevens te merken aan het aantal bellers. Die bleven overduidelijk weer lekker thuis om naar radio Gamba te luisteren. Het was dan ook een drukte van jewelste op de lijn. En dat was natuurlijk prettig voor meneer T, die er zodoende wederom een geweldige show van wist te maken. Mede dank zijn de bijdrage van de bellers en van meneer Brinckelman met zijn reportage over Westvleteren werd dit weer typisch zo’n show waar u bij geweest had moeten zijn.

Maar u krijgt uw herkansing door hier te klikken

Show overzicht:

Meneer T. introBrinckelman is onschuldigReportage – Westvleteren (deel 1)Hallo snoezepoezenAntonius Nussen en de homopatieThijs Giersnavel aan de bingofoonEen lied, een liedDe kachel is weer aanDe kip of het ei?Meneer T en het synchroon bierdrinkenReportage – Westvleteren (deel 2)Een casino in het kloosterStichting geduldloze medemensDeVries neemt de show nog even door