By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

We hebben écht wat te kiezen. Dat concludeert Coen Teulings van het Centraal Planbureau na het traditioneel doorrekenen van de verkiezingsprogramma's. Aan fors bezuinigen ontkomen politieke partijen niet. Wat voor premier hebben we nodig om die plannen uit te voeren?

Het type Cohen, bruggenbouwer die de boel bij elkaar wil houden? Of juist een zakelijke saneerder á la KPN topman Scheepbouwer? Presentator Paul van Gessel praat erover Leen Zevenbergen, voorzitter van de Raad van Bestuur van Qurius, serie- ondernemer en schrijver van managementboeken zoals 'En nu laat ik mijn baard staan' en het dit jaar verschenen boek ''T is groen'. Ook aan tafel Bernard van der Weert. Hij werkte jaren bij KPN waar hij betrokken was bij de turn- around. Over de ervaring bij KPN schreef hij het boek 'We hebben een beller'. Inmiddels is hij verbonden aan Conclusion. En ook te gast parlementair journalist Kustaw Bessems van dagblad De Pers.

Ook deze week aandacht voor boeken die u moet lezen, samengesteld door onze recensent Dominique Haijtema. Terugluisteren? Dat kan hier.